Tio lektioner i matlagning


Inbunden

{{selectedProduct.StandardPrice}} kr  {{selectedProduct.Price}} kr
{{selectedProduct.Price}} kr 

Förväntas skickas under v.{{selectedProduct.ReleaseWeek}}

({{selectedProduct.NumberOfVotes}})
Spara i önskelistan

Förväntas skickas under v.{{selectedProduct.ReleaseWeek}}

({{selectedProduct.NumberOfVotes}})
Spara i önskelistan
”Det är faktiskt den bästa kokbok jag nånsin läst.” - Åsa Linderborg, Aftonbladet
"En av mina favoriter är det här citatet om svårigheten att laga mat till kräsna barn: Negativa utlåtanden från matgäster som regelmässigt äter sina egna snorkråkor är faktiskt inte något att bry sig om." - Mats-Eric Nilsson, Svenska Dagbladet. 

Produktinfo

Lotta Lundgren

Lotta Lundgren, född 1971, är vass matskribent, erfaren kokboksförfattare och lovprisad programledare för SVT:s Landet Brunsås och Historieätarna. Hennes bok Om jag var din hemmafru eller hur du får en vardag att smaka som en lördag fick stor uppmärksamhet när den kom 2010, blev mångfaldigt prisbelönad och har sålts till flera länder. Boken Tio lektioner i matlagning kom 2015 och den prisbelönta Laga mig 2020. Våren 2021 vann Lotta Lundgren 1:a pris i kategorin Food Writing i den internationella tävlingen Gourmand World cookbook awards.

”Det är faktiskt den bästa kokbok jag nånsin läst.” - Åsa Linderborg, Aftonbladet
"En av mina favoriter är det här citatet om svårigheten att laga mat till kräsna barn: Negativa utlåtanden från matgäster som regelmässigt äter sina egna snorkråkor är faktiskt inte något att bry sig om." - Mats-Eric Nilsson, Svenska Dagbladet. 

Produktinfo
Om Lotta Lundgren